Home
Voor wie?
Door wie?
Onderzoek
Behandeling
Relevante informatie
Kwaliteitswaarborg
Interessante links
Contact

DOOR WIE?


De praktijk wordt gevoerd voor mw. drs. M. (Merlijn) van Eijk. Zij is klinisch psychologe en psychotherapeute en geregistreerd als kinder- en jeugdspecialist.  Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in psychologische behandelingen bij zowel volwassenen als kinderen. Ze heeft een brede ervaring in psychodiagnostisch onderzoek.

In de afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van psychische problemen die het gevolg zijn van hechtingsproblemen en psychotrauma. Ook op het gebied van ontwikkelingsstoornissen heeft ze veel ervaring opgedaan. Naast de behandeling van het kind hebben ouderbegeleiding en opvoedondersteuning haar speciale aandacht.

Verdere deskundigheid heeft ze opgebouwd in de behandeling van psychische problemen gepaard gaande met lichamelijke klachten of medische ziekten, in haar functie als medisch psycholoog in verschillende academische en algemene ziekenhuizen, alwaar ze tevens praktijkopleider is en langdurig verantwoordelijk is geweest voor het inhoudelijk management van de vakgroep.

Ze is geregistreerd als supervisor VEN en practitioner europe EMDR (volwassenen en kind en jeugd). Daarnaast is ze geregistreerd als supervisor en leertherapeut voor de vereniging kinder en jeugdpsychotherapie. (VKJP) en als supervisor bij de NVP. Het opleiden van psychologen verdient haar speciale aandacht.

Top